Puristická architektura - vliv na cestovní ruch v České republice - Molnárová, Monika; Netková, Jarmila; Mlejnková, Lena; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2009)
Tato bakalářská práce se zabývá vlivem puristické architektury na cestovní ruch v České republice. Vychází z teoretických poznatků o oblasti puristické architektury. Cílem práce je zmapování puristické architektury v České republice a zjištění jejího vlivu na cestovní ruch.
Vedoucí práce: Jarmila Netková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: cestovní ruch a regionální rozvoj [obor bakal. práce]; purismus; cestovní ruch; bakalářské práce; language purism; tourism; bachelor's theses