Finančný audit - vybrané metódy a postupy - Šiovič, Michal (2009)
Práce pojednáva o finančním auditu, její cílem je popsat metodologii a postupy finančního auditu. Teoretická část obsahuje výpis zákonů souvisejícich s právní regulací finančního učetnictví a finančního auditu. V praktické části je obsahem právě opis postupů a metod, které jsem se měl tu možnost naučit počas pracovního poměru v auditorské společnosti. Sloužit může budoucím asistentům auditora, který se připravují na danou pozici, případne pro prvoročné asistenty, kteří by se rádi seznámili s náplní pracovní činnosti asistenta finančního auditora.