Finančný audit - vybrané metódy a postupy - Šiovič, Michal; Dvořáček, Jiří, 1947-; Boráková, Helena; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2009)
Práce pojednáva o finančním auditu, její cílem je popsat metodologii a postupy finančního auditu. Teoretická část obsahuje výpis zákonů souvisejícich s právní regulací finančního učetnictví a finančního auditu. V praktické části je obsahem právě opis postupů a metod, které jsem se měl tu možnost naučit počas pracovního poměru v auditorské společnosti. Sloužit může budoucím asistentům auditora, který se připravují na danou pozici, případne pro prvoročné asistenty, kteří by se rádi seznámili s náplní pracovní činnosti asistenta finančního auditora.
Vedoucí práce: Jiří Dvořáček
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; účetnictví; audit; diplomové práce; accounting; auditing; master's theses