Podnikatelské prostředí Panama - Soukup, Jan (2009)
Práce je rozdělena do 2 částí. V první části se jedná o základní charakteristiky Panamy jako země -obyvatelstvo, přírodní podmínky apod., zatímco druhá část zachází do problematiky ekonomické. Rozepsána témata týkající se založení podniku,ivestičních příležitostí a vzájemným vztahem Panamy a České rupubliky.