Podnikatelské prostředí Panama - Soukup, Jan; Gullová, Soňa, 1954-; Laschoberová, Libuše; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2009)
Práce je rozdělena do 2 částí. V první části se jedná o základní charakteristiky Panamy jako země -obyvatelstvo, přírodní podmínky apod., zatímco druhá část zachází do problematiky ekonomické. Rozepsána témata týkající se založení podniku,ivestičních příležitostí a vzájemným vztahem Panamy a České rupubliky.
Vedoucí práce: Soňa Gullová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses