Hospodaření sportovního klubu při Domě dětí a mládeže v Soběslavi - Kohoutová, Zuzana (2009)
Práce posuzuje základní ekonomická hlediska provozu sportovního klubu při Domě dětí a mládeže v Soběslavi. Sledovanými roky jsou 2006, 2007 a rok 2008. V práci se zabývám základními trendy, problémy a nedostatky, se kterými se tento sportovní klub potýká. Výsledky práce slouží jako podklad pro návrh manažerských opatření.