Hospodaření sportovního klubu při Domě dětí a mládeže v Soběslavi - Kohoutová, Zuzana; Syrovátka, Oldřich; Král, Pavel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2009)
Práce posuzuje základní ekonomická hlediska provozu sportovního klubu při Domě dětí a mládeže v Soběslavi. Sledovanými roky jsou 2006, 2007 a rok 2008. V práci se zabývám základními trendy, problémy a nedostatky, se kterými se tento sportovní klub potýká. Výsledky práce slouží jako podklad pro návrh manažerských opatření.
Vedoucí práce: Oldřich Syrovátka
Obsahuje bibliografii
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: sportovní kluby; ekonomika sportu; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; sports clubs; sports economics; bachelor's theses