Full Service Leasing - Richter, Ján (2009)
Cílem této diplomové práce je popsat službu Full Service Leasingu, jakožto moderní formu financování a správy majetku, převážně automobilových vozových parků. Popis služby full service leasingu je koncipován jako komplexní a ucelená příručka, která má čtenáři pomoci v zorientování se při rozhodnutí financovat a spravovat vozový park právě touto formou. Zda už bude čtenářem podnikatel, finanční ředitel, fleetový manažer, nový zaměstnanec leasingové společnosti, nebo kdokoliv kdo se bude zajímat o tuto službu, poskytne mu tato diplomová práce informace, které by jinak získal jen velmi roztříštěně. Jednotlivé kapitoly předkládají službu full service leasingu z různých pohledů a komentářem autora jsou propojeny v jeden celek.