Full Service Leasing - Richter, Ján; Cejthamr, Václav, 1964-; Kloud, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2009)
Cílem této diplomové práce je popsat službu Full Service Leasingu, jakožto moderní formu financování a správy majetku, převážně automobilových vozových parků. Popis služby full service leasingu je koncipován jako komplexní a ucelená příručka, která má čtenáři pomoci v zorientování se při rozhodnutí financovat a spravovat vozový park právě touto formou. Zda už bude čtenářem podnikatel, finanční ředitel, fleetový manažer, nový zaměstnanec leasingové společnosti, nebo kdokoliv kdo se bude zajímat o tuto službu, poskytne mu tato diplomová práce informace, které by jinak získal jen velmi roztříštěně. Jednotlivé kapitoly předkládají službu full service leasingu z různých pohledů a komentářem autora jsou propojeny v jeden celek.
Vedoucí práce: Václav Cejthamr
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; financování; diplomové práce; financing; master's theses