Strategie rozvoje venkova mínění a postoje vesnických starostů a starostek - Nováková, Petra (2009)
Práce je zaměřena na pojetí venkova a vesnic, na správu malých venkovských obcí. Součástí práce je také případová studie mínění a postojů představitelů vesnic vztažených k rozvoji venkova (anketa).