Strategie rozvoje venkova mínění a postoje vesnických starostů a starostek - Nováková, Petra; Novotná, Eliška, 1944-; Nový, Jan, 1966-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2009)
Práce je zaměřena na pojetí venkova a vesnic, na správu malých venkovských obcí. Součástí práce je také případová studie mínění a postojů představitelů vesnic vztažených k rozvoji venkova (anketa).
Vedoucí práce: Eliška Novotná
Obsahuje bibliografii
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: teritoriální management; rozvoj venkova; obnova vesnice; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; regional management; rural development; village revitalisation; bachelor's theses