Finanční analýza ve firmě Nicos s.r.o. - Pouzarová, Petra (2008)
Cílem této bakalářské práce je zhodnotit finanční situaci společnosti NICOS, s.r.o. za roky 2005-2007. Práce obsahuje teoretickou část s popisem ukazatelů a postupů v analýze použitých a aplikační část, ve které jsou uvedené metody aplikovány na konkrétní podnik.