Finanční analýza ve firmě Nicos s.r.o. - Pouzarová, Petra; Ezrová, Hana, 1941-; Štěpán, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2008)
Cílem této bakalářské práce je zhodnotit finanční situaci společnosti NICOS, s.r.o. za roky 2005-2007. Práce obsahuje teoretickou část s popisem ukazatelů a postupů v analýze použitých a aplikační část, ve které jsou uvedené metody aplikovány na konkrétní podnik.
Vedoucí práce: Hana Ezrová
Obsahuje bibliografii
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: finanční analýza; zisk; zadluženost; management [obor bakal. práce]; horizontální analýza; vertikální analýza; bakalářské práce; financial analysis; profit; debt; bachelor's theses