Vysokorýchlostne železnice v Japonsku - Barlík, Branislav; Zelený, Lubomír; Kusá, Iveta; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2009)
V mé práci s názvem Vysokorýchlostní železniční doprava v Japonsku, se zaoberám železniční sítí Šinkansen. Obsah tvorí histórie Japonska, vývoj Šinkansenu, popis tras a popis vlaků, které na nich jazdí. Dále se zmiňuji o blízké budoucnosti tratě a v závěru práce sem se věnoval otázce bezpečnosti cestujících a cenám.
Vedoucí práce: Lubomír Zelený
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; Japonsko; bakalářské práce; Japan; bachelor's theses