Komunikační strategie při zavedení nového produktu - illy - společnosti Coca Cola na český trh - Doškářová, Pavlína; Halík, Jaroslav, 1961-; Smažilová, Petra; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2009)
Cílem práce bylo představit společnosti Coca-Cola Česká republika a illy caffé SpA, popř. jejich joint-venture Ilko Coffee International a zaměřit se na jejich společný produkt illy. V práci je analyzována komunikační strategie při zavádění tohoto produktu, její postup, zhodnocení a srovnání a návrhy pro zlepšení.
Vedoucí práce: Jaroslav Halík
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses