Framework Wicket - Kvapil, Hynek; Pavlíčková, Jarmila, 1969-2024; Pecinovský, Rudolf, 1954-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2009)
Tématem této bakalářské práce je Java framework Apache Wicket, který slouží předně k usnadnění tvorby prezenční vrstvy webových aplikací. Práce se v prvé řadě snaží seznámit čtenáře se stěžejními vlastnostmi, architekturou a komponentovým přístupem k tvorbě v prostředí tohoto aplikačního frameworku. Práce nemá za cíl být výukovým materiálem pro tento nástroj, ale může sloužit při výběru mezi frameworky obdobného zaměření. Jelikož si klade za cíl umožnit čtenáři vytvořit si detailnější představu o tom, co framework Apache Wicket může nabídnout vývojářům, jež se rozhodnou jej používat.
Vedoucí práce: Jarmila Pavlíčková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; Java (programovací jazyk); HTML (značkovací jazyk); bakalářské práce; Java (programming language); HTML (document markup language); bachelor's theses