Extenze značek společnosti Beiersdorf v rámci strategického řízení značky - Lupoměská, Kateřina; Halík, Jaroslav, 1961-; Jelínková, Barbara; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2009)
.
Vedoucí práce: Jaroslav Halík
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses