Výběr a aplikace metodiky vývoje SW vhodný pro analytický a vývojový mikrotým - Pospíšil, Václav; Kubíček, Jovan; Exnarová, Anna; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2009)
Tato práce si klade za cíl prozkoumat možnosti nasazení metodiky vývoje software na projekt vyvíjený velmi malým týmem. Postupně budou představeny tři metodiky - Extreme Programming, Select Perspective a Rational Unified Process. Jednotlivé metodiky budou nasazeny na konkrétní projekt, v daných reálných podmínkách. Nejvhodnější metodika bude vybrána a předvedena na reálném projektu softwarové platformy pro elektronické obchody, a to od fáze zahájení k fázi analýzy. Výběr metodiky a její použitelnost je ovlivněna především velikostí vývojového týmu, kdy úkoly, které metodiky v průběhu vývoje předpokládají, musejí být splněny pouze dvěma pracovníky. Daná metodika bude posouzena, vyhodnocena a modifikována pro potřeby vývojových mikrotýmů. Způsob modifikace bude popsán v závěru práce.
Vedoucí práce: Jovan Kubíček
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses