Finanční analýza společnosti MINIB, s.r.o. - Buraltová, Veronika Darina; Cimický, Jan; Stružka, Miroslav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2009)
Cílem této bakalářské práce bylo posoudit ekonomickou situaci společnosti MINIB, s.r.o. a její vývoj v průběhu let 2003 až 2007. Základem práce jsou dvě části - metodická a praktická. Metodická část popisuje jednotlivé ukazatele, metody a postupy použité k vlastní finanční analýze, uvádí jejich charakteristiky a vzorce výpočtů. Praktická část krátce představuje společnost MINIB, s.r.o. a dále aplikuje poznatky metodické části na samotnou společnost. Výsledky analýzy jsou současně hodnoceny a interpretovány. Závěr práce následně shrnuje celou finanční analýzu a navrhuje doporučení pro zlepšení situace společnosti.
Vedoucí práce: Jan Cimický
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; finanční analýza; bakalářské práce; financial analysis; bachelor's theses