Strategická analýza nestátní neziskové organizace - Polák, Vojtěch; Vávrová, Hana, 1970-; Krause, Josef, 1978-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2009)
Cílem mojí diplomové práce je zpracování strategické analýzy nestátní neziskové organizace. V teoretické části práce popisuji veškerý nezbytný teoretický aparát. Ten dále aplikuji na občanské sdružení Hyperaktivita zabývající se léčbou poruch pozornosti s hyperaktivitou. Hyperaktivita je jedinou organizací svého druhu v ČR a v letošním roce zahájila unikátní projekt Firemní školka na podporu svého poslání. V praktické části práce mimo jiné popisuji tuto vedlejší činnost a vyvozuji implikace pro novou strategickou pozici sdružení.
Vedoucí práce: Hana Vávrová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses