Pojištění automobilů na českém pojistném trhu - Kolářová, Lucie; Daňhel, Jaroslav, 1943-2025; Gruber, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2009)
Diplomová práce "Analýza pojištění automobilů na českém pojistném trhu" charakterizuje produkty pojištění odpovědnosti z provozu motorového vozidla, havarijní pojištění a další možná doplňková připojištění automobilu. Hlavním cílem je analýza kalkulace pojistného a kritérií, která ovlivňují jeho výši. Pozornost je věnována porovnání přístupu ke stanovení ceny jednotlivých pojišťoven na českém pojistném trhu .
Vedoucí práce: Jaroslav Daňhel
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: bankovnictví a pojišťovnictví [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses