Analýza hospodaření bytového družstva v konkrétních podmínkách bytového družstva Kladno - Krejčí, Klára (2009)
Diplomová práce nabízí průřez historií bytového družstevnictví v České republice a českou legislativou, konkrétně obchodním zákoníkem. Dále řeší problematiku malých bytových družstev a vybrané problémy účetnictví. Praktická část analyzuje hospodaření stavebního bytového družstva v Kladně.