Analýza hospodaření bytového družstva v konkrétních podmínkách bytového družstva Kladno - Krejčí, Klára; Nováková, Štěpánka, 1945-; Takáčová, Hana, 1952-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2009)
Diplomová práce nabízí průřez historií bytového družstevnictví v České republice a českou legislativou, konkrétně obchodním zákoníkem. Dále řeší problematiku malých bytových družstev a vybrané problémy účetnictví. Praktická část analyzuje hospodaření stavebního bytového družstva v Kladně.
Vedoucí práce: Štěpánka Nováková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses