Založení a vznik veřejné obchodní společnosti - Kliková, Zuzana (2009)
Úvod Teoretická část 1. Právní úpravy 2. Charakteristika české veřejné obchodní společnosti 3. Založení a vnik veřejné obchodní společnosti Praktická část 1. Nadefinování společnosti 2. Dokumenty potřebné před podáním návrhu do obchodního rejstříku 3. Podání návrhu na zápis do obchodního rejstříku 4. Odhadované náklady založení společnosti Závěr Použitá literatura