Založení a vznik veřejné obchodní společnosti - Kliková, Zuzana; Kalinová, Miluše, 1952-; Hásová, Jiřina, 1954-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2009)
Úvod Teoretická část 1. Právní úpravy 2. Charakteristika české veřejné obchodní společnosti 3. Založení a vnik veřejné obchodní společnosti Praktická část 1. Nadefinování společnosti 2. Dokumenty potřebné před podáním návrhu do obchodního rejstříku 3. Podání návrhu na zápis do obchodního rejstříku 4. Odhadované náklady založení společnosti Závěr Použitá literatura
Vedoucí práce: Miluše Kalinová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: podnikání a právo [obor bakal. práce]; společenská smlouva; bakalářské práce; social contract; bachelor's theses