Analýza nákupního chování ve vybrané lokalitě - Toperczerová, Michaela (2009)
Bakalářská práce stručně popisuje vývoj nákupního chování spotřebitelů v ČR a jmenuje nejdůležitější vlivy ovlivňující zákazníka. Ve druhé části charakterizuje obchodní vybavenost Prahy. Následující kapitola uvádí způsob, jakým byl proveden výzkum. V poslední kapitole je obsažena analýza nákupního chování zákazníků v Praze na základě vlastního dotazníkového šetření.