Analýza nákupního chování ve vybrané lokalitě - Toperczerová, Michaela; Cimler, Petr, 1956-; Turnerová, Lenka, 1957-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2009)
Bakalářská práce stručně popisuje vývoj nákupního chování spotřebitelů v ČR a jmenuje nejdůležitější vlivy ovlivňující zákazníka. Ve druhé části charakterizuje obchodní vybavenost Prahy. Následující kapitola uvádí způsob, jakým byl proveden výzkum. V poslední kapitole je obsažena analýza nákupního chování zákazníků v Praze na základě vlastního dotazníkového šetření.
Vedoucí práce: Petr Cimler
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; analýza; bakalářské práce; analysis; bachelor's theses