Aplikace marketingu jako služby "na poslední cestě" - Pohl, Martin; Procházková, Markéta; Kříček, Zdeněk; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2009)
Aplikace marketingu jako služby "na poslední cestě" a srovnání služeb pohřebních agentur nabízených ve Šluknovském výběžku.
Vedoucí práce: Markéta Procházková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; pohřebnictví; marketing; bakalářské práce; funeral services; marketing; bachelor's theses