Nabídka aplikací pro Lotus Notes / Domino na českém trhu - Kubáň, Zbyněk; Kunstová, Renata, 1962-; Fuxa, Ondřej; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2009)
Cílem této bakalářské práce je primárně zhodnocení nabídky dodatečných aplikací pro Lotus Notes / Domino na českém trhu, vývoj této platformy během posledních let a efektivita těchto aplikací postavených na LND. Tato práce je založena na veřejně dostupných informačních zdrojích, převážně volně dostupných pomocí Internetu. Přínosem této práce je analýza a zhodnocení získaných informací s přispěním vlastních úvah a komentářů. Z výsledků této práce může čerpat každý kdo má svůj zájem na českém trhu Lotus Notes / Domino aplikací a chce se relativně rychle zorientovat v aktuální situaci V úvodu práce je čtenář seznámen se systémem Lotus Notes / Domino, jeho historií a současným trendem. Následuje přehled dodavatelů a seznam nabízených aplikací na českém trhu, roztříděných do 10 specifikovaných kategorií a podrobnější popis několika vybraných aplikací. Na závěr je předvedeno několik ukázek případových studií ze zavedení těchto aplikací.
Vedoucí práce: Renáta Kunstová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; Lotus Notes; bakalářské práce; Lotus Notes; bachelor's theses