Zaměstnanecké výhody jako součást odměňování v Nemocnici Kyjov, p.o. - Ingrová, Veronika (2009)
Zjištění preferencí zaměstnanců Nemocnice Kyjov, p. o., v oblasti zaměstnaneckých výhod a navržení vyhovujícího cafeteria systému.