Zaměstnanecké výhody jako součást odměňování v Nemocnici Kyjov, p.o. - Ingrová, Veronika; Kozlová, Taťána; Kalix, Igor; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2009)
Zjištění preferencí zaměstnanců Nemocnice Kyjov, p. o., v oblasti zaměstnaneckých výhod a navržení vyhovujícího cafeteria systému.
Vedoucí práce: Taťána Kozlová
Obsahuje bibliografii
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: zaměstnanecké výhody; sociální politika podniku; příspěvkové organizace; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; employee fringe benefits; corporate social policy; nonprofit organizations; bachelor's theses