Rozbor vybraných personálních činností ve firmě Schneider Electric, a.s. - Hanusová, Jana (2009)
Cílem práce je zhodnocení personálních činností analýza pracovních míst, získávání pracovníků a péče o pracovníky s cílem nalézt nové, firmou nevyužívané způsoby (formy) získávání pracovníků.