Rozbor vybraných personálních činností ve firmě Schneider Electric, a.s. - Hanusová, Jana; Kozlová, Taťána; Kratochvílová, Lucie; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2009)
Cílem práce je zhodnocení personálních činností analýza pracovních míst, získávání pracovníků a péče o pracovníky s cílem nalézt nové, firmou nevyužívané způsoby (formy) získávání pracovníků.
Vedoucí práce: Taťána Kozlová
Obsahuje bibliografii
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: personální management; pracovní pozice; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; personnel management; job positions; bachelor's theses