Využitelnosť technickej analýzy na českom a poľskom akciovom trhu - Brečka, Miloš; Veselá, Jitka; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2009)
Tato práce na začátku prezentuje teorii, která stojí za technickou analýzou a podmínkami její použitelnosti. Následně je popsán způsob, kterým je testovaná úspěšnost indikátorů. Pak jsou okomentovány výsledky podle jednotlivých titulů, indikátorů a trhů. Po zhodnocení úspěšnosti technické analýzy na jednotlivých trzích je tato úspěšnost porovnána mezi trhy a z toho vyvozený závěr o efektivitě obou dvou trhů.
Vedoucí práce: Jitka Veselá
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: bankovnictví a pojišťovnictví [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses