Finanční projekt nové firmy - Žemlička, Michal (2009)
Moje bakalářská práce na téma "Finanční projekt nové firmy" se zabývá procesy, které jsou potřeba pro úspěšný start nové firmy. Skládá se z teoretické a praktické části. V teoretické části se vysvětlují jednotlivé postupy, které se pak aplikují v praktické části. Praktická část se zabývá fiktivní firmou a jejím business plánem na 5 let.