Finanční projekt nové firmy - Žemlička, Michal; Krauseová, Jaruše, 1944-; Vochozka, Marek, 1976-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2009)
Moje bakalářská práce na téma "Finanční projekt nové firmy" se zabývá procesy, které jsou potřeba pro úspěšný start nové firmy. Skládá se z teoretické a praktické části. V teoretické části se vysvětlují jednotlivé postupy, které se pak aplikují v praktické části. Praktická část se zabývá fiktivní firmou a jejím business plánem na 5 let.
Vedoucí práce: Jaruše Krauseová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses