Krátkodobé úvěry v mezinárodním obchodu a možnosti řízení rizik s nimi spojených - Kaluzhna, Yevgeniya (2009)
Cílem mé práce byl výzkum obchodních praxí spojených s poskytováním krátkodobých úvěrů ze strány vývozce a vymezení významu krátkodobého úvěrování pro jednotlivé zučasnené strany. Chtěla jsem zkoumat s jakými druhy rizik je poskytování ktrátkodobých úvěrů spojené a jaké existují metody jejich řízení.