Krátkodobé úvěry v mezinárodním obchodu a možnosti řízení rizik s nimi spojených - Kaluzhna, Yevgeniya; Černohlávková, Eva, 1936-2016; Čajka, Radek; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2009)
Cílem mé práce byl výzkum obchodních praxí spojených s poskytováním krátkodobých úvěrů ze strány vývozce a vymezení významu krátkodobého úvěrování pro jednotlivé zučasnené strany. Chtěla jsem zkoumat s jakými druhy rizik je poskytování ktrátkodobých úvěrů spojené a jaké existují metody jejich řízení.
Vedoucí práce: Eva Černohlávková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses