Metodika a cíle manažerského účetnictví ve vybraném podniku - Kolman, Vojtěch (2008)
Cílem bakalářské práce je analyzovat systém manažerského účetnictví v Dafe-plastu Jihlava, s.r.o., zjistit rozdíly od obecného pojetí manažerského účetnictví a navrhnout realizaci případných změn.