Metodika a cíle manažerského účetnictví ve vybraném podniku - Kolman, Vojtěch; Stejskalová, Irena, 1957-; Zmrhalová, Alena, 1947-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2008)
Cílem bakalářské práce je analyzovat systém manažerského účetnictví v Dafe-plastu Jihlava, s.r.o., zjistit rozdíly od obecného pojetí manažerského účetnictví a navrhnout realizaci případných změn.
Vedoucí práce: Irena Stejskalová
Obsahuje bibliografii
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: organizační složky podniku; manažerské účetnictví; kalkulace nákladů; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; organizational units of a company; managerial accounting; cost accounting; bachelor's theses