Analýza efektivnosti dotací do kultury - Kubeš, Jan (2009)
Předkládaná bakalářská práce se zaměřuje na problematiku analýzy efektivnosti dotací do oblasti kultury, konkrétně zkoumá možnosti začlenění užitku -- především jako nástroje pro stanovení účelnosti v rámci analýzy efektivnosti -- do kontrolní činnosti veřejné dotující autority v podmínkách účelového financování.