Analýza efektivnosti dotací do kultury - Kubeš, Jan; Slintáková, Barbora; Roženský, Vojtěch; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2009)
Předkládaná bakalářská práce se zaměřuje na problematiku analýzy efektivnosti dotací do oblasti kultury, konkrétně zkoumá možnosti začlenění užitku -- především jako nástroje pro stanovení účelnosti v rámci analýzy efektivnosti -- do kontrolní činnosti veřejné dotující autority v podmínkách účelového financování.
Vedoucí práce: Barbora Slintáková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses