Zhodnocení založení podniku ve franšize Dobré čajovny - Pokorný, Jiří (2009)
Franchising je populární systém podnikání. Franšíza Dobré čajovny je jedna z největších českých franšíz. Tato bakalářská práce zjistila, že je to rentabilní druh podnikání.