Zhodnocení založení podniku ve franšize Dobré čajovny - Pokorný, Jiří; Hartman, Ladislav; Bezrukov, Alexej; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2009)
Franchising je populární systém podnikání. Franšíza Dobré čajovny je jedna z největších českých franšíz. Tato bakalářská práce zjistila, že je to rentabilní druh podnikání.
Vedoucí práce: Ladislav Hartman
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; franchising; bakalářské práce; franchising; bachelor's theses