Přístup k výběru systému pro správu obsahu pro potřeby zájmové organizace - Brýl, Přemysl; Gála, Libor, 1965-; Kunstová, Renata, 1962-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2009)
Hlavním cílem práce je vybrat vhodný systém pro správu obsahu pro zájmovou organizaci, konkrétně Filmový klub VŠE. Toho je dosaženo stanovením kritérií a sestavením metodického postupu, který nejprve v obecných podmínkách definuje kroky výběru, které kladením omezujících podmínek zmenšují množinu dostupných produktů. Tento postup je pak prakticky ověřen v podmínkách Filmového klubu VŠE. Tři nejvhodnější produkty jsou následně ohodnoceny dle stanovených kritérií a je určen ten, který zadaným podmínkám vyhovuje nejlépe. Vytvořený přístup je však možné aplikovat na jakoukoliv srovnatelnou organizaci. Práce je strukturována do tří základních částí. V první částí je uvedena teorie související se systémy pro správu obsahu. Druhá část definuje obecnou metodiku v prostředí zájmových organizací a v poslední části je metodika aplikována na konkrétním případě a je provedeno vyhodnocení.
Vedoucí práce: Libor Gála
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses