Kalkulace vnitropodnikové ceny jednotlivých výkonů ve vybraném podniku - Jelínková, Jana (2008)
Ve vybraném podniku bude analyzován používaný systém tvorby vnitropodnikové ceny. Na základě zjištěných skutečností budou navrženy úpravy tohoto systému.