Kalkulace vnitropodnikové ceny jednotlivých výkonů ve vybraném podniku - Jelínková, Jana; Stejskalová, Irena, 1957-; Ezrová, Hana, 1941-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2008)
Ve vybraném podniku bude analyzován používaný systém tvorby vnitropodnikové ceny. Na základě zjištěných skutečností budou navrženy úpravy tohoto systému.
Vedoucí práce: Irena Stejskalová
Obsahuje bibliografii
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: manažerské účetnictví; kalkulace cen; kalkulace nákladů; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; managerial accounting; pricing; cost accounting; master's theses