Corporate Governance - Žilková, Alena (2009)
Teoretická část: Corporate Governance. Aplikační část: popis a analýza rolí a funkcí vrchovolových orgánů společnosti ArcelorMittal, analýza vlastnické struktury. Závěr & hodnocení