Corporate Governance - Žilková, Alena; Pirožek, Petr, 1971-; Janů, Ilona; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2009)
Teoretická část: Corporate Governance. Aplikační část: popis a analýza rolí a funkcí vrchovolových orgánů společnosti ArcelorMittal, analýza vlastnické struktury. Závěr & hodnocení
Vedoucí práce: Petr Pirožek
Obsahuje bibliografii
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: řízení a správa společností; finanční management; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; corporate governance; financial management; master's theses