Der Einfluss von Organisationsänderungen auf die Arbeitseffektivität in der ausgewählten Firma - Matheisl, Josef (2009)
Cílem práce je popsat, k jakým změnám v efektivitě práce došlo ve vybrané firmě po přechodu od individuální produkce na jednotlivých stolech k linkové výrobě